Russkaya Tsvetnaya Bolonka (RTB)

Blogg

10-års JUBILEUM

Boka in  den 26 augusti då vi firar vårt 10-års jubileum på Strängnäs Lokala Kennelklubb. 10 år sedan de första Bolonkorna registrerades i Svenska Kennelklubben. Det ska vi fira!

Alla Bolonkaägare i hela landet och grannländer är välkomna! Och också ni som vill bekanta er med rasen. Vi startar ca kl 11 med en utställning. 

Spännande aktiviteter och  föreläsningar är inplanerade. Bl a kommer hundfotograf att finnas på plats.  Mycket annat spännande kommer att hända! Man kan få prova på lite olika aktiviteter med sin hund.

Området är stort med fin klubbstuga med kök och uteveranda under tak. Grillplats ute och stor gräsplan. Man kommer att kunna köpa kaffe och bullar, godis och korv m bröd mm. 
Utanför finns gott om parkering. Malmgården i närheten tar emot hundgäster i vissa rum. Löts Camping ligger nära och det finns husbilsplatser i hamnen i Strängnäs och i Mariefred. I Mariefred finns också en camping.

inbjudan 26 augusti Jubileum och rasspecial!

Anmälningstiden för utställningen har gått ut, men det går ändå att få en bedömning på sin hund utom tävlan, välkomna på drop-in-utställning för bolonkor. Start efter den ordinarie utställningen och till en kostnad av 50 kronor.


Danmark here we come :)

På fredag bär det av till Danmark. Det är tvådagarsutställning i Roskilde. Ska bli såååååå kul.
Jag ska ställa Loke ena dagen och Wilde den andra, eller tvärt om. Så nu håller jag tummar och tår på att det går bra 
Det var länge sen Loke var på ringträning så han fick följa med igår. Lite uppvärmning inför helgen 


Längtar!!!!

Äntligen är det utställning 

På fredag är det SDHK-utställning och på lördag är det SKK-utställning. Båda i Strängnäs, Svenska hem arena. Jag kommer ställa Wilde på fredag och Loke på lördag. 
Sen efter det är klart på lördagen så håller SRTBK (Svenska Russkaya Tsvetnaya Bolonkaklubben) årsmöte. Hoppas att det kommer många medlemmar. Vi är en lite klubb eftersom rasen är liten, men det är många medlemmar som är engagerade. Och det tycker jag är kul. 

Eftersom det närmar sej utställning så ska vi ju givetvis på Ringträning ikväll. 
Jag tar med mej Loke eftersom han står sämst och är blygast. 


Ringträning

 

Hilmer går fint och står fint på golvet, men ser ut som en dromedar på bordet.

Zingo ville bara gå med Hilmer   Han är ju såååååå söt 

20160222_185054479_iOS


Ringträning

 

Ikväll ska vi på ringträning   
Hoppas vi blir många. Alltid kul att träffa andra med samma intresse 

 

ringtraning138


RSS